0


Kancelářské židle křesla

nepřihlášen Registrovat | Přihlásit
0 ks
ÚvodO násVše o nákupuReklamaceNapište námČasté otázkyKontakt
Do košíku
Kontakty na pobočky
Pomoc s výběrem židle křesla
AKČNÍ NABÍDKA
Zboží skladem
BLACK FRIDAY
NOVINKY 2018 NOVINKY 2018
ČASOVĚ OMEZENÉ AKCE ČASOVĚ OMEZENÉ AKCE
ŽIDLE ŽIDLE
KŘESLA KŘESLA
STOLY a STOLKY STOLY a STOLKY
SEDACÍ VAKY a MÍČE SEDACÍ VAKY a MÍČE
SEDAČKY SEDAČKY
KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK
KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA
DOPLŇKY PRO KANCELÁŘ DOPLŇKY PRO KANCELÁŘ
DĚTSKÝ NÁBYTEK DĚTSKÝ NÁBYTEK
KOVOVÝ NÁBYTEK KOVOVÝ NÁBYTEK
REGÁLY REGÁLY
ZAHRADNÍ NÁBYTEK ZAHRADNÍ NÁBYTEK
POSTELE, VÁLENDY POSTELE, VÁLENDY
MATRACE MATRACE
VĚŠÁKY, NĚMÝ SLUHA VĚŠÁKY, NĚMÝ SLUHA
PODLOŽKY, PODNOŽKY PODLOŽKY, PODNOŽKY
NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ DÍLY
SVÁŘEČKY, INVERTORY SVÁŘEČKY, INVERTORY
DRTIČE, VYSOUŠEČE DRTIČE, VYSOUŠEČE
AUTOKOBERCE AUTOKOBERCE
VANY, KOBERCE DO KUFRU VANY, KOBERCE DO KUFRU
AUTOLÉKÁRNIČKY AUTOLÉKÁRNIČKY
VSTUPNÍ ROHOŽE VSTUPNÍ ROHOŽE
NABÍDKA PRO ŠKOLY NABÍDKA PRO ŠKOLY
BRADOP BRADOP
PSÍ PELÍŠKY PSÍ PELÍŠKY

Soubory cookie

Společnost MERCURY STAR s.r.o. zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 12510, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.zidle-eshop.cz Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

 

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

 

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

 

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím tlačítka „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost MERCURY STAR s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.“

 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Seznam aktuálně používaných cookies:

 

Název Popis Platnost
PHPSESSID systém do uzavření prohlížeče
cookieconsent_status systém 3 roky
_ga Google Analytics 2 roky
_gid Google Analytics do uzavření prohlížeče
_dc_gtm_UA Google Tag manager session
Facebook pixel

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dní
Google Adwords

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

540 dnů

 

 

Odmítnutí používání cookies

 

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

 

Nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

BLACK FRIDAY
AKČNÍ NABÍDKA
Zboží skladem
NOVINKY 2018 NOVINKY 2018
ČASOVĚ OMEZENÉ AKCE ČASOVĚ OMEZENÉ AKCE
ŽIDLE ŽIDLE
KŘESLA KŘESLA
STOLY a STOLKY STOLY a STOLKY
SEDACÍ VAKY a MÍČE SEDACÍ VAKY a MÍČE
SEDAČKY SEDAČKY
KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK
KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA
DOPLŇKY PRO KANCELÁŘ DOPLŇKY PRO KANCELÁŘ
DĚTSKÝ NÁBYTEK DĚTSKÝ NÁBYTEK
KOVOVÝ NÁBYTEK KOVOVÝ NÁBYTEK
REGÁLY REGÁLY
ZAHRADNÍ NÁBYTEK ZAHRADNÍ NÁBYTEK
POSTELE, VÁLENDY POSTELE, VÁLENDY
MATRACE MATRACE
VĚŠÁKY, NĚMÝ SLUHA VĚŠÁKY, NĚMÝ SLUHA
PODLOŽKY, PODNOŽKY PODLOŽKY, PODNOŽKY
NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ DÍLY
SVÁŘEČKY, INVERTORY SVÁŘEČKY, INVERTORY
DRTIČE, VYSOUŠEČE DRTIČE, VYSOUŠEČE
AUTOKOBERCE AUTOKOBERCE
VANY, KOBERCE DO KUFRU VANY, KOBERCE DO KUFRU
AUTOLÉKÁRNIČKY AUTOLÉKÁRNIČKY
VSTUPNÍ ROHOŽE VSTUPNÍ ROHOŽE
NABÍDKA PRO ŠKOLY NABÍDKA PRO ŠKOLY
BRADOP BRADOP
PSÍ PELÍŠKY PSÍ PELÍŠKY



Poraďte se s odborníkem - židle křesla zdravé sezení

Hodnocení obchodu z Heureka.cz více
anonym
2.11.2018
známka 5.0Rychlé dodání zboží, přesně jak bylo v informacích o dopravě.
anonym
27.10.2018
známka 5.0Cena, rychlost, vstřícnost poradit a dokonce i s odnosem do kufru auta
anonym
4.10.2018
známka 4.5Dobrá komunikace, operativní řešení reklamace.
anonym
10.9.2018
známka 5.0Extremne dobra podpora, u ceskeho e-shopu nevidana
Zbozi "na sklade za 2-3 dny" odeslali hned dalsi den
anonym
15.8.2018
známka 4.0Cena

Doporučujeme

svářečky zdravotní židle Sedací vaky dětská židle

<< Zpět nahoru

Bezpečný nákup


Jak objednávat na eshopu
Jak mohu platit?
Jak správně vybrat židli nebo křeslo
DOPRAVA ZDARMA
Sledování zásilky
Problémy s doručením
Vysvětlení mechanik, názvů atd.
Záruka vrácení peněz
Lepší přístup k případným reklamacím

Doprava a platba


Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Soubory cookie
Zapůjčení židle na odzkoušení
CENY DOPRAVY

Poradna pro zákazníky


Prodejny PRAHA,OSTRAVA,ROŽNOV p. R., BRATISLAVA
Chat + Poradna pro zákazníky
Dárkové certifikáty
Affiliate program
Věrnostní slevy
Bolí Vás záda?
Jak správně vybrat židli nebo křeslo
Vysvětlení mechanik, názvů atd.
Jak objednávat na eshopu

Proč nakupovat u nás


Nadstandard v případě reklamace
Zapůjčení židle na odzkoušení
Servis plus

Prodejna v Praze

LTC - Jan Doucha, Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2, prodejna KANCELARSKEZIDLE.COM
Tel.: 420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Prodejna v Ostravě

LTC - Jan Doucha, Svatoplukova 2771/1, 703 00 Ostrava Vítkovice, vzorková prodejna 450 m2, prodejna KANCELARSKEZIDLE.COM
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

LTC - Jan Doucha, 1. máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2, prodejna KANCELARSKEZIDLE.COM
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Predajňa Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková predajňa 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín,
Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno,
Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

     spravuje: DAVID STUDIO net s.r.o.  (vygenerováno za: 0.06145s) Mapa webu     Zajímavé výměnné odkazy      

Podnikatel MERCURY STAR s.r.o. je povinen vést tržby dle zákona o EET a to od data 1.3.2017. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Zdravotní židle Therapia | Kancelářský nábytek | Nábytek židle stoly | Kancelárske stoličky (SK) |
Společnost MERCURY STAR s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy.
Více informací
Souhlasím